注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

多则惑 少则明

顾明的博客

 
 
 
 
 

日志

 
 

关于照片处理很精彩的一句话  

2012-08-16 06:55:08|  分类: 推荐 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Dpreview上看到一个资深摄影师对编辑照片的建议,很到位。

When I'm editing, I look to throw away as many images as possible, because anything that gets through the editing process should be good enough to be used professionally. There is no point in keeping images that just don't work. All that you are doing is building up storage problems for yourself.

简单一句概括,删的越多,剩下的越好,越是舍不得删,发出来的越是垃圾。

  评论这张
 
阅读(40)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017